maanantaina, lokakuuta 12, 2009

Nuppu ja Paavo metsästyskoirina

Sisarukset Jangas Dolce Vita "Nuppu" ja Jangas Dirty Harry "Paavo" ovat kumpikin toimineet hyvin metsällä syksyllä. Paavo on ajanut ylös ja noutanut esimerkillisesti ja eilen sain viestiä Nupun omistajaperheeltä, että neitokainen oli ollut Niinisalossa ja ajanut teeriä ja riekkoja ylös puskista ja kuuliaisesti totellut pilliohjausta :) On aina kiva kuulla, että kasvatit toimivat hyvin siinä työssä, johon ne on alunperin luotukin.

Hyvät uutiset eivät kuitenkaan loppuneet tähän. Sain näet viime viikolla kuulla, että Hemulin (Jangas Cubic Butterfly) tytär Gardenia eli "Nella" oli ollut lonkkakuvissa ja lonkat lähtivät Kennelliittoon arviolla A ja kyynärät 0. Silmät olivat terveet. Nellan veljet Nemo ja Ginni olivat olleet Beritillä hoidossa muutama viikko sitten ja sain Ginnin ja Nemon päästä kauniita kuvia. Ginnin pää muistuttaa hyvin paljon Kati-mummon päätä.


Nemo eli Ginseng


Ryhmäpotretissa ovat takarivissä Berit Niemen kasvatit Pähkinä (Horsechesnut), Ginni (Guineapepper), Nemo (Ginseng) ja edessä Beritin omat koirat länsigöötänmaanpystykorva Vuokko ja Pähkinän emä/Nemon ja Ginnin mummo Kielo (Rwyn Lily of the Valley).

Ihanan auttavainen Berit kouluttaa edelleen kasvatteja Hania, Wilmaa ja Sakkea viikoittain, mikä on todella kiva juttu! Saan siis kuulla kivoista kasvateistani paitsi omistajilta myös Beritiltä. Olen lähdössä ensi viikolla Tampereelle syyslomalle, mutta valitettavasti Tampereen syyslomat osuvat samalle ajalle ja niinpä Wilma ja Sakke eivät ole maisemissa. Josko Hania kuitenkin ehtisi tavata?

Raisan juoksu alkoi juuri ja tyttärensä Pipsa (Jangas Easy Peasy) aloitti juoksun ensimmäisenä sisaruskatraasta eilen sunnuntaina. Ikää tyttösellä on 7 kuukautta. Saas nähdä, koska seuraavalla sisarella alkaa juoksu. Seitsemällä narttupennulla kun saattaa olla paljonkin eroa juoksun alkamisajankohdassa.

Ei kommentteja: