sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Viikon kuulumisia

Tiistaina oltiin taas tuttuun tapaan Ojangossa koko pentulauman kanssa. Tällä kertaa harjoiteelimme jopa kuuden esteen rataa, jossa sai suorittaa niin valssauksia, persjättöjä, vinoja hyppyjä kuin esteen takaa kiertämisiäkin. Lopulta kaikki selvittivät radana UPEASTI!! Dante alkaa olla Viivillä todella hienosti käsissä ja nyt muut saavatkin jo ottaa mallia heidän yhteistyöstään :) Tällä kertaa Dante irtosi hyvin esteillekin ja Viivi ehti tehdä ohjauskuviot varsin hienosti. Tiina oli hieman sekaisin askelissaan välillä, mutta Ella toimi upeasti, kunhan emäntä ei vaan omia askeleitaan miettiessä unohtanut tyttöstä. Markus ja Essi suorittivat rataa tuttuun tapaan kuin tuulispäät, eivätkä Lotte tai Pipsa jääneet kauaksi taakse. Yksittäisten esteiden opettelu kunnolla on tuottanut tulosta ja pennut syöksähtävät eteenpäin pienten rakettien lailla kohti putke tai edessä olevaa hyppyä. Takaa kiertäessä täytyy vielä koko ajan käskyttää, koska muuten pennut olettavat radan jo loppuneen ja lähtevät tutkimaan ympäristöä. Ratapiirros löytyy täältä. Lopuksi harjoittelimme vielä rengasta ja pussia ja tytöt suorittivat koko harjoituksen itsenäisesti. Dantealla tuli pussin kangasta vielä hieman nostaa. Kiitokset Lindalle apuohjaajana toimimisesta ;)

Raisa aloitti juoksunsa perjantaina ja niin ollen tämän päiväiset ja ensi sunnuntaiset agilitykisat jäävät välistä. Perjantaina oltiin kuitenkin Sannan ja Waden kanssa treenaamassa agiliitoa ja Lotte osoitti taas olevansa salaman nopean ja hyvin motivoitunut leikkimään agilityä. Ja Sannankin pysyi hienosti elosalaman perässä ;)

Tara eli Jangas Enni-Menni tulee meitä ilostuttamaan viikoksi 19.10 alkaen. On kiva päästä tutustumaan Taraan kunnolla, kun sitä näkee muuten niin harvakseltaan :)

Agility- ja TOKO-mestaruudetkin lähestyvät ja Agilitymestaruuteen ilmoittautumisaika umpeutuu 20.10 ja TOKOon 30.10. toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan näihin koitoksiin! Tarmo on jo ilmoitettu ja Raisankin juoksu ehtii passelisti loppua ennen kisoja, tosin TOKOa valeraskaus voi haitata pahemman kerran.

Ei kommentteja: