sunnuntaina, lokakuuta 11, 2015

Onnea 3-vuotiaille H-pennuille!!

Hip hei hurraa!! Hopsansaa, Heikun Keikun, Hissun Kissun, Huller om Buller, Hupsis, Heppuli Keppuli ja Horse Feathers onnea koko konkkaronkalle 3-vuotispäivänänne!! Täytynee alkuviikosta päivitellä lisää kuvia aikuistuneista pennuista, Sandy viettikin täällä luonamme syntymäpäiviään, kun se on tarkoitus astuttaa alkuviikosta :) Itse olen taas vaihteeksi flunssassa ja äänettömänä...

Mitäs Hoolaisten elämään on kuulunut tänä vuonna?

Kolme polvea: Albin-vaari, Mimmi-emä ja yksi pennuista
Jangas Hopsansaa on Ruotsissa ehtinyt moneen mukaan: Mimmi saavutti Saksan muotovalion arvon kesällä ja synnytti keväällä kahdeksan pentua (kennel Smörsoppens).

 Jangas Huller om Buller kävi muutamassa näyttelyssä ja palkittiin mm. vara-SERTillä oltuaan PN2. Muuten Sandy on nauttinut elämästään Heikkilän perheen hoivissa Lopella, kuten kuvista näkyy:




Jangas Heikun Keikun eli Heta on elänyt kiireistä lapsiperheen elämää ja
päässyt verestämään hieman agilitymuistoja omalla pihalla.
Heta

Jangas Heikun Keikun

Jangas Hissun Kissun on puolestaan totutellut vauvaperheen elämään tammikuussa syntyneen pojan myötä. Hyvin on yhteiselo pojan kanssa sujunut. Ronjalla todettiin kilpirauahsen vajaatoiminta kesällä. Agility sujuu neidiltä loistavasti ja se on tällä menolla kisavalmis ensi vuoden aikana :)
Ronja (oikealla) I-pentueen Sisun seurassa

Jangas Heppuli Keppuli eli Eppu on yhtä lailla elänyt perheen taaperon kanssa yhteiseloa. Kesällä Eppu oli pätevä taipparitreeneissä, mutta ei valitettavasti ehtinyt kokeisiin tänä syksynä.
Eppu noutaa vedestä

Jangas Hupsis eli Sofin kuulumisia en olekaan kuullut.
Jangas Horse Feathers eli Lenni on jatkanut kiireistä elämän menoa lapsiperheen ja uuden juuri valmistuneen talon parissa.

Ei kommentteja: