torstaina, lokakuuta 15, 2015

Remu In memorian

Remua oli vaan yksi, eikä toista samanlaista varmaan koskaan tulekaan. Remu eli elämänsä täysillä, mutta valitettavasti elo päättyi turhan äkisti. Pojalle oli tullut vuotava kasvain eikä vaihtoehtoja enää ollut. Vaikka en ole pariin vuoteen poikaa nähnyt, olen tietysti seurannut pojan metkuja Kaisan blogista ja se on niin samanlainen Raisan kanssa. Ne olivat etenkin nuorempana kuin villit paita ja peppu. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kaksikossa ja välillä niitä katsellessa oli vaan parempi sulkea silmät ja toivoa, ettei käy pahasti.

   Kiitos Kaisalle Remun hyvästä hoidosta kaikkina näinä vuosina - se on saanut toteuttaa itseään erilaisissa harrastuksissa kuten agilityssä, mejässä, metsällä ja tokossa, olla mukana lapsiperheen elämässä ja nauttia ulkoilusta metsissä ja mökillä. Menestystäkin tuli matkan varrella: näyttelyistä mutovalion arvo ja pari cacibia, agilityssä nollavoitoilla kakkosluokkaan, mejästä ykköstulos ja tokosta avoimen luokan ykkönen. Tärkeintä on kuitenkin, että Reemus on todellakin saanut elää hyvän elämän, vaikka selän välilevytyrä aiheuttikin jossain vaiheessa pakollisen rauhoittumisen, josta poika itse ei olisi ehkä niin perustanut. Ei voi muuta sanoa kuin Kaisa valitsi Remu-Eemelin nimen ihan nappiin: se oli todellakin Direct Action kaikella tapaa :) Remu olisi täyttänyt 9 vuotta lauantaina.

   Kaisan blogista voi katsella uusia kuvia Remusta, tässä muutama noita vanhoja:
FIN MVA Jangas Direct Action "Remu" 17.10.2006-14.10.2015
2,5-vuotias parhaassa vedossa

Kun on tarpeeksi nopea, ei kukaan sisaruksista ehdi ensin lelun luo sitä noutamaan...

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaisa kirjoitti...

Kiitos Tiina. Remu oli ainutlaatuisen ihana persoonallisuus, vaikka välillä vähän vaikee olikin ;) <3 Tämä todella tuli liian aikaisin.

(Kasvain oli siis kainalossa ja lavan alla, ei tassussa.)