lauantaina, elokuuta 17, 2019

Osku ROP-pentu ja Martta VSP-pentu

Puolivuotiaat pennut Osku eli Jangas Out of Print ja Martta eli Jangas Plättä Kiljunen osallistuivat tänään ensimmäiseen näyttelyynsä Helsingin pentunäyttelyssä Marja Talvitien arvosteltavana. Kummatkin palkittiin kunniapalkinnolla ja lopulta Osku oli Rop-pentu ja Martta Vsp-pentu. Onnea kummallekin ohjaajineen!

Martta kehässä
Oskun arvostelu:

"Kaunis linjainen, hieman liian laskeva lantio. Hyvän tyyppinen uros. Hyvä pään malli, hyvä kaula, hieman lyhyt rintalasta, riittävät etu- ja takakulmaukset, hyvä karvan laatu, hyvä häntä, tyypillinen ylälinja. Liikkuu hieman löysästi. Suhtautuminen tuomariin: käsiteltävissä."

Tässä vielä Martan arvostelu:


"Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä pää ja ilme, erinomainen kaula, tyypillinen ylälinja. Hyvät etu- ja voimakkaat takakulmaukset, hyvä häntä. Erinomainen karva. Liikkuu vielä edestä kovin löysästi ja takaa hieman ahtaasti."

   Viime viikonloppuna Ulle eli Jangas Osmosis Jones osallistui myös ensimmäiseen pentunäyttelyynsä Hasujärvellä 11.8 ja oli PEK2. Tuomarina toimi Gergana Georgieva. Arvostelu oli seuraavanlainen: 


"6 kk lähes neliömäinen uros. Rodunomainen pää, hieman lyhyet korvat. Purenta OK. Hieman puutteellinen eturinta, mutta hyvä rintakehä. Hieman puutteellinen polvi ja kyynärpäät kääntyvät etujaloissa ulospäin."


Ei kommentteja: