sunnuntaina, elokuuta 25, 2019

Pippi oli ROP-pentu ja Martalle KP

Tänään lähdettiin Niinan ja Sissin kanssa Tuomarinkylän vinttikoirakeskukseen pentunäyttelyyn. Kaunis ilma, mukavaa seuraa, kun myös Lotta ja Martta sekä Päivi ja Jawa olivat mukana, ja Sissille lapsia kaverina, niin mikäs siinä päivää viettäessä, vaikka pieni päänsärky vähän vaikuttikin. Sebastian ja Stig olivat Maalahdessa viikonloppua ja Pippi on häiriköinyt minua neljän aikaan aamuyöstä. Se nukkuu muuten Sebastianin kanssa koko yöt ja katsoo minua aamulla sen näköisenä, että joko nyt pitää herätä?

   Tällä kertaa walesinpennut arvosteli aina yhtä leppoisa ja mukava Rune Fagerström. Walesipennut olivat viimeisten joukossa, joten esiintyminen meni iltapäivään. Jawalla eli Jangas Old School oli ajatukset enemmän ruohon haistelussa ja se on muutenkin hassussa kehitysvaiheessa ja jäi ilman KP:ta. Siskoksista Pippi eli Jangas Pippi Långstrump veti tällä kertaa pidemmän korren ja voitti vielä toisen urospennunkin, joten se oli lopulta ROP-pentu :)

  Tässä Pipin arvostelu:
"6 kk, erinoaminen koko, hyvät m,ittasuhteet. kaunis hyvänmallinen pää, hyvät silmät ja ilme. Kaula liittyy hyvin lapoihin. Tasapainoiset kumaukset edessä ja takana.Tyypillinen ylälinja, kokoon sopiva luusto, hyvät käpälät ja sivuliikkeet. Miellyttävä käytös."

Martta eli Jangas Plättä Kiljunen jäi toiseksi, mutta palkittiin myös KP:lla. Tytöt esiintyivät nätisti.

Pippi on tosi kiva, kun esiintyy vapaasti. Itse saan vielä vähän opetella, kun vapaana esittäminen on itselle hieman uutta. Tuo kun on ensimmäinen itsensä kauniisti esittävä tyyppi meitin perheessä. Arvostelut olivat kivoja ja pentujen näköisiä, joten laittelen loputkin esiin, kunhan saan aikaiseksi. Isot kehät alkoivat lähes heti oman arvostelun jälkeen, joten Pippi pääsi sinnekin treenaamaan. Hyvin neiti jakoi ja odotusaikoina rentoutui varjoon. Se on varsin kiva ja harkitsevainen pentu.


Jangas Pippi Långstrump 6 kk


   Tällä kertaa meillä olikin oikein kiva tyttöjen viikonloppu. Eilen käytiin Sissin ja Pipin kansa Hakunilan urheilupuistossa treenaamassa näyttelyissä oloa ja syömässä, kun siellä järjestettiin iso Terri-Erinäyttely terrieriryhmälle. Samalla Pippi pääsi ensi kertaa bussikyytiin sinne mennessä, takaisin käveltiin metsän poikki.

Ei kommentteja: