torstaina, elokuuta 08, 2019

Treenailua nuorten ja vanhojen kanssa

Eilen käytiin Viivin, Redin (Jangas Prince And The Pauper) ja Pipin (Jangas Pippi Långstrump) kanssa treenailemassa agilityä. Pipillä alkaa olla jo intoa ja vauhtia tietäessään mitä tekee. Nyt menee jo aita - U-putki -aita yhdistelmä. Kiirettä ei olla pidetty, vaan tehdään noin kerran viikossa pohjia kuntoon. Ratapätkän lisäksi harjoiteltiin kujakeppejä ja vähän keinun paukuttamista. Redi teki suoraa putkea ja hyppy-putki yhdistelmää.

  Tässä muutama kuva eiliseltä:
Pippi liitää jo esteillä ;)


Ja osaa odottaa kauniisti omaa vuoroaan :O

Redi oppi suorittamaan pitkän, tumman putken.
TOKOa ja temppujakin on toki Pipin kanssa harjoiteltu. Nyt eritoten ohjausta kädellä, mutta namit hyllyn päällä tai toisessa kädessä. Kiertäminen ja itsensä ympäri pyörähtäminen ovat edelleen Pipin suosikkijuttuja ja olen yllättynyt kuinka hyvin se käyttää kroppaansa: peruuttaa, ottaa sivuaskelia ja tekee pyörähdyksiä.

Isä ja pennut eli Kevin, Redi ja Pippi

Veli ja sen sisko (Redi ja Pippi)

Sisarukset kuin ilvekset (miksei nää sanonnat ihan kääntynyt oikein päin tänään :D)

Sain Raisalle hieman yllättäen paikan Nose work-kokeen kaikkien osioiden 1-luokkaan. Runsaan viikon päästä mennään koittamaan, miltä se luokka tuntuu. Ulko- ja ajoneuvoetsintöjä on vasta muutama takana, mutta onhan meillä vielä viikko aikaa ;) Raisa tuntee ja osaa etsiä eukalyptyshajun ja osaa kohtuuhyvin kertoa minulle sen löytäneensä. Hajujen käyttäytyminen, tuleen vaikutus ja kaikki muu lajin hienous on itseltä vielä oppimatta. Mutta toisaalta Raisa täyttää kahden kuukauden päästä 13 vuotta eli aikaa ei kaiken järjen mukaan enää lieemmin ole...

Ei kommentteja: