lauantaina, elokuuta 03, 2019

Taipparitreeniä, koiratanssia, agilityä, jäljen tekoa, nose workia, rally-tokoa...

Paljon on ehditty mahduttaa kahteen päivään ohjelmaa. Heikompaa jo huippaisi, mutta hyvin on jaksettu.

Eilen Pauli veti haku- ja Niina jälkitreeniä ja iltapäivällä rämmittiin lammelle uittamaan koiria.
Salma (Jangas Lightning) Pauli kommentoi seuraavasti: aktiivinen haku, erittäin innokas ja tarmokas ja-huippu! Salman Pauli ottaisi koska tahansa mukaan metsälle :) Toivottavasti Salmalle vain irtoaa taipparipaikka tälle syksylle eikä juoksu sotke koeosallistumista. James (Jangas Leisure Suit Larry) ei irronnut jaloista aluksi ja keskittyi aika paljon Pauliin, mutta luonnollinen haku löytyio hetken kuluttuaja aktiivinen haku sektorilla kun pääsi vauhtiin. Mai (Jangas Never Worry) oli aktiivinen haku koko sektorilla, rohkea haussa, otti hyvin kontaktia ohjaajaan, tulee luokse ja ottaa suuntiman kösiohjauksesta.

Uitettiin koirat lammella flexissä, kuvat: Ursula Heinikoski



Lalle
Pennuista Lalle (Jangas One Man Band) osoitti aktiivista haka, teki sektorilla aktiivisesti hakua ja piti kontaktia ohjaajaan. Velipoika Jawa (Jangas Old School) oli jo aikas väsynyt, mutta innostui hieman lopuksi saatuaan vainun jostain. Redi (Jangas Prince And The Pauper) oli myös aika väsynyttä poikaa, mutta teki lopussa hyvää hakua ja piti hienosti kontaktia ohjaajaan.



 Touho ja Salma uivat ja noutivat hienosti, Kevin (Llon Helygen), Esme (Jangas Nice Weather For Ducks), Mai ja Lalle uivat komeasti ja osa pikkunaperoista tyytyi vielä rannassa läträämiseen.

  Illalla treenattiin koiratanssia Oona Mäen johdolla samalla kun Huovisen Reetta ohjasi aloittelevien agilitytreenejä.

    Tänään ehdittiin mejä-jälkien tekoon, treenattiin nose workia Niinan ja Erkun johdolla sekä rally-tokoa minun ja Elinan ohjaamina. Paljon siis kerettiin taas yhteen päivään mahduttaa. lisäksi paljon vapaata juoksemista pihalla. Kymmenkunta walesilaista on painanut ongelmitta vapaana ympäri pihaa ilman haukkumista tai tappeluja. Aika kivoja tyyppejä. Oli kiva nähdä myös O-pentueen isää Puppea (Suvimetsän Brad Pitt) ihan ajan kanssa ja olen erittäin tyytyväinen valintaani :)








  Kamera ei ole juuri ehtinyt mukaan, mutta jotain kuvia on saatu tältäkin päivältä napsittua. Kyllä ne joskus tännekin ehtivät, mutta nyt lepäämään, kun huomenna jatketaan.

Tässä vielä Törnblomin Jorman ottamia nose work-kuvia:

Kevin etsii oikeaa laatikkoa

Lara löysi hajun vajan ovesta!

Puppe ajoneuvoetsinnässä

Raisan etsintä on Laraa verkkaisempaa

Redi Viivin sylissä katsomassa



    Huomenna aloiteteaan mejä-treenillä, jonka jälkeen klo 12 alkaen vapaata seurustelua ja iltapäivän match show täällä pihassamme. Kahvittelu oli tarkoitus huomenna hoitaa nyyttärimeiningillä eli tervetuloa kaikille kasvateille ja pentueiden isille!

Ei kommentteja: