perjantaina, elokuuta 30, 2019

Touho suoritti taipumuskokeen :)

Olipas kivoja uutisia, kun Touho eli Jangas Nosy Parker ja Anni olivat osallistuneet ensimmäisenä N-pentueen edustajana taippariin ja suorittivat sen hienoin arvosteluin. Heinolan kokeessa Touhon arvosteli Paula Valkonen. Onnea Touho ja Anni!!

Tässä vielä arvostelu:

Sosiaalinen käyttäytyminen: Iloinen, vilkas , reihakas ja avoin, nimensä mukainen Touho. Hieman pentumainen ja leikkisä. Häseltää ja pusuttelee ihmiset, tulee syliin. Tulee toimeen koirien kanssa.  Hyväksytty.

Haku ja laukaus: Rauhallista, maavainuista maaston  tutkimistaohjaajan edessä ja sivulla. Erinomainen etäisyys. Laukauksesta pysähtyy ja haku jatkuu enstiseen tapaan. Hyvävauhtista ja sujuvaa hakua. pitää hyvin yhteyttä ohjaajaan. Hyväksytty.

Jäljestys: Rauhallinen opastus. Maavainuista, vauhdikasta, lähes jälkitarkkaa, innokasta työtä. Kulma itsenäisesti erinomaisesti. Kaadon nuuhkii, nuolee ja ottaa suuhun. Erinomainen ohjaajan jarrutus ja koiran kanssa työskentely. Hyväksytty.

Vesityö: Halukkaasti veteen, ui suoraan pukille. Jättää sen rantaan kauaksi. heitetään toinen pukki. Leikkii pukilla rannassa ja plutaa onnellisena. lopulta leikkii toisen pukin rantaan, mistä ohjaaja saa sen. Hyväksytty.

Tottelevaisuus: Tottelee hyvin ja on ohjaajan hallinnassa. Hyväksytty.

Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Ohjaa luotsaa vauhdikastya Touhoa rauhallisesti ja varmasti. Parin yhteistyö on eleentöntä ja kaunista. Ohjaajan rauhallisuus tasoittaa innokasta koiraa ja tukee koiran suoritusta.

Kokonaisarvostelu: Hyväksytty :)
Touho on vauhrikas kaveri :)

Ei kommentteja: