tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Raisa, Tico ja Tarmo agilityä treenaamassa

Raisa pääsi jo ties monettako kertaa runsaan viikon sisällä agilitytreeneihin ja hyvinhän se edelleen jaksoi, vaikka turhaan juoksemiseen ennen radalle pääsyä sainkin kiinnittää paljon huomiota. Rengas alkoi onnistua hieman paremmin, mutta kontakteilla oli pieni malttamattomuus. Raisa oli päivän aikana ahkeroinut tötterönsä rikki ja tänään se oli jo irti päästä... Hermo meinaa välillä mennä pikkuneidin touhuihin ;)

Tico teki alussa ennen harjoitusta pitkät omat kuviot, mutta Sarin ottaessa tyttösen käsiin jäivät kaikki ylimääräiset kiemurat pois ja harjoitukset sujuivat suorastaan loistavasti. Rengas telineessä (eka kertaa) aiheutti hiukan ongelmia, mutta helppoina harjoituksina läpikutsuna ja eteenlähetyksenä alkoi sekin pikkuhiljaa sujua.

Tarmo on kuulemma alkuvuodesta keksinyt temppuilla agilityssä, mutta nyt se sitten vierailevana tähtenä keskittyi hyvin muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta. Tosin puomilla ja hypyn kanssa oli hieman onkelmia. Tänään Sinttu kuitenkin soitti, että sekä hypyt että puomi olivat taas sujuneet vanhaan malliin oikein hyvin treeneissä ja pojankoltiainen oli keskittynytkin oikein mallikkaasti. Tarmo on saanut oman bloginkin, laitan sen linkkeihin oikealle puolen ja osoite on seuraavanlainen: http://tarmontouhut.blogspot.com

Paavonkin oman blogin linkki löytyy oikealta.


Manteli on kuulemma telonut itsensä hiihtolomareissulla. Se oli mökin alla seikkaillessaan saanut reväytettyä selkänsä ja nyt neitokainen elelee särkylääkkeiden voimalla ja lepäilee kotona. Mitä ilmeisimmin pieni hurrikaani on tosi kipeä, kun se ei kuulemma riehu yhtään kotona, vaikkei lenkille pääsekään. Loppuviikosta Manteli koitetaan saada hierojalle/koirien fysioterapeutille...

Sunnuntaiset Jangas-pentutreffitkin lähestyvät ja vaikka Manteli nyt jääkin kotiin, pääsee Täplä-emä sentään mukaan. Tarkoitus on järjestää agilityharkkojen loppuun pieni möllikisa harjoitukseksi kesää varten. Kiva nähdä ryhmä Rämää yhdessä uimassa ja agilityssa :)

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Niin, saas nähdä kuinka usein emäntä jaksaa blogiin kirjoitella... sitä touhua kun Tarmo ei ole vielä itse oppinut vaikka fiksu onkin ;)