perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Remu ja Raisa agilityä treenaamassa

Raisa on entiseen malliin aktiivinen, vaikka onkin "sairaslomalla". Vauhtia riittää entiseen malliin eikä se tunnu ymmärtävän mitenkään olevansa kipeä. Kaulurikin tuntuu vain marginaalisesti häiritsevän: neiti laukkaa pää pystyssä ja heittelee lunta sitten tötterön avulla korkealle ilmaan.

Tänään aktiivisen sisarusparin kanssa lähdettiin agilityhallille ja kyllähän naperot taas hienosti taisivatkin. Mielestäni Remu on vielä Raisaakin parempi ja vauhdikkaampi, estevarmempi osittain, mutta Raisan kanssa kontaktit on paremmin hallussa. Tänään harjoiteltiin Raisan kanssa eka kertaa maxi-muuria ja isoa okseria ja hyvin meni. Eka kerralla muurista lensivät palaset, muuten ongelmitta, kunhan otetaan tarpeeksi vauhtia. Remu tottelee todella kuuliaisesti ohjausta, mutta on niin nopea, että virheeseen tarvitaan vain pienen pieni ohjausvirhe. Tällä kertaa Kaisa oli ilmeisen taitava, kun montaakaan ohjausvirhettä ei käynyt. Remu osasi jo renkaankin varsin itsenäisesti ja Raisakin tuntui hyvin löytävän renkaan kun se suoritettiin suoraan.

Eilen oltiinkin Elinan ja Romeon kanssa TOKO-treeneissä. Raisa sai näyttää alokasluokan liikkeet putkeen, mitä nyt välillä palkkasi itsensä remmin repimisellä, kun olin unohtanut taluttimen kentän reunalle. Romeo kaipaa vain tarkkuustreeniä, niin saadaan taas uusi walesi TOKO-kokeisiin :)

Ei kommentteja: