keskiviikkona, maaliskuuta 25, 2009

Pentulaatikon uutisia


Pallotyttö on aika söpöliini

Raisan pennut muuttuvat päivä päivältä enemmän pennun oloisiksi. Vielä toistaiseksi ne ovat rauhallisia, suloisia ja helppoja. Mutta kokemus on opettanut, että jo muutaman viikon päästä täällä on hurja riiviölauma, jonka hampailta ei säästy mikään... Hampaista puheen ollen, ne eivät ole vielä puhjenneet, mutta tuntuvat kyllä jo ikenien läpi. Ainakin yhdellä tytöistä voi jo nähdä pienen rivin kohoumia ikenien alta.
Kaveria toi jo tarttua korvasta hampaattomalla suulla


Pennut ovat entistä innokkaampia tarttumaan toisiinsa hampaattomalla suullaan ja yrittävät jo ravistaa kaveria niskasta. Tassulla voi myös töniä sisaruksia ja suloisimmillaan ne makaavat kaverin kainalossa todella suloisen näköisenä.

Kaverin kainalossa

Eilen pennut saavuttivat 16 vuorokauden iän ja samalla lopetettiin myös Bio Sensor-ohjelma eli nyt jatketaan muuten vaan vauvojen hellimistä. Raisa syö edelleen hyvin, pennut tuntuvat saavan mahansa täyteen ja ovat tyytyväisiä. Nyt mahatkin ovat hyvässä kunnossa enkä ole kakkoja siivonnut muutamaan päivään lainkaan pentulaatikosta. pennutkin tuoksuvat ihanasti vain koiranpennuille kakan sijaan :)

Korvat ovat jo kunnolla auenneet ja sain naperot reagoimaan tänään imurin ääneen. Eivät tuntuneet ääntä pelästyvän, mutta lähtivät kyllä liikkeelle. Kun alan pentulaatikon laidalla höpöttää, nousevat pentujen päät ja ne tulevat katsomaan, mistä ääni tulee. Pian Raisakin lompsii paikalle ja niin maitobaari aukeaa taas kerran.

Raisa hoitaa tunnollisesti jälkikasvuaan

Ei kommentteja: