keskiviikkona, syyskuuta 29, 2010

Dante ja Viivi voittivat Tehiscupin maximöllit saatuaan toisen nollavoiton :D

Eilen kisattiin viimeinen TehisCupin osakilpailu, tämä oli vuorossaan neljäs osakilpailu syksyn mittaan. Tuomarina mölleillä toimi Taneli Ikäheimo. Dante Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen saivat viimeisissä möllikisoissaan toistamiseen hienosti nollavoiton!!  Dante ja Viivi osallistuivat vain kolmeen neljästä kisasta, mutta voitettuaan koko luokan kahdesti (ja saatuaan yhteensä peräti 5 nollatulosta näissä kisoissa) palkittiin heidät koko TehisCupin maximöllien parhaana koirakkona! Tällä kertaa mukana olivat myös siskotytöt Ella, Pipsa ja Essi. Ellalle ja Tiinalle muuten hieno rata, mutta Tiina unohti suunnan A-esteen jälkeen ja siitä kohtaa kielto, mutta ratahenkilön moikkaamisen kautta matka jatkui hienosti maaliin. Essillä, Dantella ja Ellalla oli kaikilla hienot kontaktit, mutta Pipsan ja Essin kohdalla tulee lähdössä paikallaoloa vielä treenailla, koska varaslähtö takaa aina kaaottisen alun ;) Olimme Stigin ja nelijalkaisen jengin kanssa katsomassa porukan ensimmäiset lähdöt ja kaikilla oli varsin vauhdikasta menoa.

Itse sairastuin yöllä oksennustautiin, joten olen nukkunut päivän kotona. Vasta iltapäivällä pääsin edes pentuja moikkaamaan ja tarjoilemaan jauhelihaa, mutta josko se olo taas tästä kohenisi. Pennuilla on kova meno päällä niiden päästessä vapaaksi huoneeseen ja jauheliha maistuu pienille paremmin kuin hyvin. Mr Cool kävi jo tutustumassa vesikippoon ja hörppäsi elegantisti vettä eka kertaa. Muitakin pentuja kippo on kiinnostanut, mutta ne eivät ole oikein tuntuneet tajuavan metallille kiiltävän pyörylän tarkoitusta. Jauhelihaa tarjotessa naperot löytävät jo suoraan "aarteen" luo ja meinaavat syödä kaiken suoraan kiposta, myös kavereiden osuudet.
Lisää sapuskaa!

 Eilen Artturi otti jo ensimmäisiä juoksuaskeleita lattialla ja kylläpä se jo pääsikin kovaa kyytiä eteenpäin! Muutkin pennut alkavat toden teolla "saada jalat alleen" ja vauhti senkun kiihtyy. Hännätkin ovat jo pentumaiseen tapaan tomerasti pystyssä. Saattaa tosin ollla, että pikku-Masille tulee isä-Masin tapaan aikuisena varsin pysty häntä. Hereilläoloajat ovat edelleen lyhyitä, mutta kyllä porukan touhuja on jo ilo seurata. Pennut ovat alkaneet jo seurustella entistä enemmän. Ne kiipeävät innolla syliini ja Stigin maatessa lattialla muutama on kiivennyt hänen päälleen ja käynyt kuiskuttelemassa korvaan kielellä lipoen.
Meidän suosikki-elolelu

Pentulaatikossa olo on kerrassaan tylsää, jos haluaa jo isoon maailmaan. Etenkin kahden pennun ruokaillessa kerrallaan lattian puolella inisee ja kiipeile muu porukka pentulaatikon laidoilla.
Iso maailma kutsuu
Lähipäivinä täytyy pystyttää pentuaitaus ja alkaa tarjoilla kunnon aterioita useampaan kertaan päivässä. Pennun ovat jo kovia ponnistamaan itseään pois pentulaatikosta niin halutessaan ja äänikin on kova, jos kaivataan ruokaa. Matokuuri ja kynsien leikkuukin odottavat taas naperoita ja ekat ulkoilut alkavat olla edessä, mikäli säät pysyvät lämpiminä. Viikonloppuna porukka on saamassa myös useita vierailijoita, kun monet tulevista omistajista ovat tulossa tulevia perheenjäseniään tapaamaan.

Muutama videokin on lisättäväksi:
Rumpusoolo pentulaatikossa
Artturi leikkii siilillä ja Lilja pikkusiskolla 

Tässä vielä lisää kuvia menneiltä päiviltä:
Jannin blogissa kuvia (su 26.9.2010)

Jiihaa!
Menoa ja meininkiä






Ei kommentteja: