perjantaina, syyskuuta 24, 2010

Kolmeviikkoiset piraijanpoikaset maistelevat jauhelihaa

Pienistä suloisista nappisilmistä on tulossa pieniä suloisia piraijanpoikasia: niillä on rivi teräviä valkoisia hampaita. Eikä siinä kaikki, hampaat ovat saaneet myös hieman työstettävää, kun eilen juhlittiin kolmen viikon komeaa ikää oikein jauhelihakesteillä. Tarjolla oli laadukkaasti raakaa paistijauhelihaa eli menu koostui tartarpihvistä ja jälkiruoaksi naperot saivat pirtelöt mamman maitobaarista. Eikös kuulostakin hyviltä pippaloilta? Samalla juhlittiin myös muuttoa isompaan asuntoon, kun pentulaatikosta poistettiin väliseinä ja saatiin erillinen vessaosa käyttöön. Kyllä maar nyk kellpaa. Tässä vielä muutama video pentulaatikon menosta tällä hetkellä:
Touhuilua pentulaatikossa 

Pennut alkavat olla hereillä entistä pidempiä aikoja ja ne leikkivät sekä keskenään että leluilla ja kantavat ihanaa toalettipaperia (suom. huom. sanomalehtipaperia), joka rahisee kivasti pentulaatikossa tassujen alla. Pennut ovat päässeet myös yksitellen tai kaksi kerrallaan tutustumaan hieman työhuoneen lattiaan eli niiden katsontokannalta suureen maailmaan.Tässä pari videopätkää poikien tutkimusretkistä:
Pikku-Masi ja Rusoposki seikkailevat 1
Tutkimusretkellä osa 2

Tänään otimme Stigin kanssa ensimmäiset seisotus- ja pääkuvat pienistä laumanjäsenistä ja lisäilin kuvat jo kotisivuille (linkki löytyy pentuja-sivulta). Seisominen sujui hetken, kunnes jauheliha alkoi maistua niin hyvältä, että pennut alkoivat haroa kättäni etutassuillaan ja samaan aikaan koko takapää jännittyi. Kuinka pienet koirantaimet voivatkaan olla ihastuneita jauhelihaan?! Pääkuvia otettaessa saatiin muutamia "päähuvia"-otoksia, kun pennut näyttivät kuinka "hauskaa" oli olla sylissä sen sijaan, että saisi syödä mussuttaa lihaa... 

Ei mua nyt huvita - näytän teille kieltä!
Onko aina pakko?
Poliisin kirjoissa ja kansissa?
Silmänisku jauhelihamälli huulessa

Ei kommentteja: