sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Raisalle SM-nolla Lohjan kisoissa

Raisa eli Jangas Duck Soup pääsi tänään kisaamaan kahteen kisaan Lohjalle, jossa maxi3-luokat tuomaroi Anne Viitanen. Ekalta agilityradalta tuli 10 vp, eka virhe A:n alastulolta, jonka Raisa mielestäni kyllä otti, mutta ei todellakaan pysähtynyt kuten pitäisi ja lisäksi okserin toinen rima putosi. Toiselta hyppyradalta tuli puolestaan nollatulos eli eka SM-nolla ensi vuotta ajatellen. Tosin tämä oli vasta toinen kisapäivä, jossa voitiin nollia ensi vuodelle haalia... Yllättävän hyvin juokseminen vielä sujui, vaikka  masuasukki (joka vaikuttaa saaneen aikaan 8 kilon korispallon äitinsä masun kohdalle) vähän jo painaakin. Eli vielä kisataan hyvillä mielin seuraavat kaksi viikonloppua. Sen jälkeen lokakuussa keskitytään pentujen hoitoon ja marraskuussa TOKOiluun.  

Sain Stigin houkuteltua mukaan Lohjalle, ja poikkesimme kotimatkalla Mustion Linnalla nauttimassa kauniista maisemista ja ihanasta puutarhasta.  Tässä siis vielä mahakuva emännästä ja epäröivästä Venuksesta yleisön (= Tuulan) toivomuksesta: 

Pennut kasvavat edelleen tasaisesti, Rusoposki oli tänään kaksinkertaistanut painonsa ja silmät ovat aukeamassa. Mitään kummallisempaa pentulaatikkoon ei tällä erää kuulukaan. Pennut ovat suurimmaksi osaksi niin hiljaisia, ettei niistä kuule juuri mitään. 

Ei kommentteja: