lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Dantelle nollavoitto ja Essille nollatulos agilityn möllikisoissa

Tänään järjestettiin Ojangossa Tehis Cupin toinen osakilpailu, jossa Raisan nuoriso oli hyvin edustettuna. Dante eli Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen veivät koko 16 koirakon luokasta voiton nollatuloksella alittaen ihanneajan 20,35 sekunnilla. Paljon veljeään huonommaksi eivät jääneet myöskään Essi eli Jangas Enttententten ja Markus Hartikainen saatuaan nollan ja sijoittuen viidenneksi ajalla -13,09. Pipsa eli Jangas Easy-Peasy ja Mika sekä Ella eli Jangas Elli-Velli ja Tiina osallistuivat myös saaden 25 virhepisteen vaatimattomammat tulokset. Onnittelut kaikille ja eritoten nollatuloksia tehneille :D Ellan blogista (linkki oikeanpuoleisessa valikossa) voi käydä katsomassa videot hienoista ja vauhdikkaista suorituksista!

Raisan kanssa kisasimme TOKOssa ja tulos jäi harmittavasti pistettä vaille kolmoseksi. Emäntä törttöili pois viitisenkymmentä pistettä, joten siinähän se. Raisa oli hyvässä vireessä melkein vuoden kisatauon jälkeen, mutta samaa ei taida voida sanoa minusta... 
V
Veikeä Valkovuokko

Pentulaatikossa pienet touhunaperot ovat alkaneet tutustua jo kovasti toisiinsa. Kaverin selästä, tassusta, hännästä tai kuonosta voi napata kiinni hampaattomalla suulla, siskoja ja veljiä voi myös pussailla. Myös lelut ovat mielenkiintoisia ja sormia on kiva imeskellä. Tässä vielä muutama videopätkä eiliseltä: 

Pikku-Masi kiusaa kavereita mukaan leikkiin 
Lisää touhuilua ja tutustumista 
Pienten nappisilmien menoa 

Lilja ja Rusoposki leikkivät

Kävelykin alkaa olla jo aika viipottamista ja kaverin kanssa voi alkaa lyödä leikkiä. Pennut myös reagoivat vahvasti minun ja Stigin ääniin. Jos alamme hömpöttää koirille jotain, nousee pian pentulaatikosta monta pikkuista päätä katsomaan, että mitäs nyt tapahtuu ja tuleeko Nuppu-mammakin pian pentulaatikkoon. Kolahduksiin ja imurin ääneen pennut eivät tunnu juuri reagoivan ja radiotakin soitetaan, jotta ne tottuisivat hieman meteliin. Pojat tuntuvat olevan kehityksessä hieman tyttöjä edellä mitä kävelyyn tulee. Tulppaani tuntuu olevan kaiken kiinnostunein tutkimaan sormia. 
 Mr Cool itse

Ei kommentteja: