sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Onnea tusinapäivien johdosta Aksu ja Elvis!

Toisen Jangas-pentueen syntymästä tulee täyteen 12 vuotta - taas joutuu toistamaan itseään ja toteamaan, kuinka aika rientää ;) C-pentuetta varten kantanarttuni Kati eli Sweetie-pie Kathy oli käynyt Kenny-sulhon (Clubbrolds Kilkenny, myöhemmin SE MVA(N)) luona aina Ruotsissa asti ja masu alkoi ennen joulua somasti pyöristyä. Uudenvuoden yönä jännitettiin synnytystä alkavaksi, kun laskettu aika alkoi olla käsillä. Lopulta pennut syntyivät 3. tammikuuta. Pettymyksekseni Kati pyöräytti neljä urosta, kun toivoin narttua. Näin oli kuitenkin selvästi tarkoitettu, koska muuten olisin jäänyt Raisaa ja montaa kokemusta köyhemmäksi  :) Raisa kun jäi sitten seuraavasta pentueesta kotiin...

   C-pentueen pojista kaikki saavuttivat 10 vuoden iän. Hemuli (J. Cubic Butterfly) jouduttiin hyvästelemään 10,5-vuotiaana ja Pyry (J. Caledonian) 11,5-vuotiaana, kummatkin elivät hyväkuntoisina siihen saakka, että menehtyivät lyhyellä varoitusajalla kasvaimiin.

Elvis (J. Cola For Elvis) ja Aksu (J. Cordon Bleu) elävät edelleen pitäen hyvää menoa yllä. Elviksellä oli kuulemma jossain vaiheessa lonkistaan vaivoja, mutta loppuvuosi on taas mennyt virkeästi. Aksu on uskomattoman nuorekas ja vauhdikas menijä edelleen. Aksua, Liisaa ja Lauraa näinkin ilokseni viime kesänä.
Somasti harmaantunut Elvis kesällä 2015

Aksu veneilemässä (kuva perheen omasta albumista)

nuorekas Aksu turistina Karkussa kesäkuussa 2015

Ei kommentteja: