sunnuntaina, tammikuuta 31, 2016

Raisalle toinen hyväksytty tulos rally-tokosta

Eilen kisasimme Raisan kanssa Raaseporin rally-tokossa. Tällä kertaa tuomarina toimi Anna Klingenberg, joka oli suunnitellut helpon tuntuisen radan, jonka arvostelu sujui todella sutjakkaasti. Tässä ratapiirros:

Raaseporin rally-toko 30.1.2016 ALO t. Anna  Klingenberg

Tällä kertaa oman pään sisäisen kaaoksen hallintaan saaminen kesti kyltille 5 asti, jossa tehtiin 10 pisteen suoritusvirhe (lue: koko kyltin suoritus meni läskiksi). Kyltti kuului "liikkeestä maahan" eikä kumpikaan meistä ollut täysin keskittynyt, Raisa mielestäni haisteli ja meni ilmeisesti (en nähnyt/katsonut niin tarkkaan) maahan istumisen kautta, koska siitä saa tuon -10 tvä merkinnän. Puoli sekuntia aivoissani kävi, että pitäisi varmaan uusia, mutta Raisalle tuo maahanmenot ovat olleet viime aikoina tahmeita. Aina tulee mieleen, että olisiko jotain jumia - pitäisi varmaan itse koittaa hieroa - vai onko se vaan motivaatio-treenin puutetta. Joka tapauksessa tuon kyltin jälkeen skarppasimme ja olin loppurataan varsin tyytyväinen. Raisu oli taas maksalaatikkonsa ansainnut. Koepaikalla se oli helppo kaveri.

  Lopputulos oli siis 90 pistettä 100:sta. Koska 70 pistettä on rajana hyväksyttyyn tulokseen, oli tämä toinen hyväksytty tuloksemme ja seuraavan hyväksytyn tuloksen jälkeen siirrymme avoimeen luokkaan!

   Kahden viikon päästä meille on tiedossa peräti kaksi kisaa ja oman yhdistyksen kisoihinkin on ilmoittauduttu. Avoimen luokan kylteistä edelleen hiomista vaativat "istu - seiso ja kierrä koira", "pyörähdys" ja "houkutus" eli niiden eteen saadaan vielä tehdä hiomistyötä. Tokokisajännittämiseen tämä on loistavaa harjoitusta!

Tänään tiedossa on seuraava askel kohti tokokisoja eli talkoilua tokossa koko päiväksi ja näen ensi kertaa uudet liikkeet ihan kokonaisuudessaan kokeissa. Ilmoittauduin aamupäiväksi, mutta ilmeisesti talkoolaisista oli puutetta, koska työvuoro oli merkitty 7-15 ja eilen vielä leivoin pellillisen mokkapaloja, joten talkootunteja kertyy sitten kerralla melkein puolet vuoden tarpeista, mikäli tarvitsee olla noin kauan hallilla. Vähän tuntuu hurjalta jättää flunssainen mies lapsia hoitamaan koko päiväksi.

Ei kommentteja: