perjantaina, tammikuuta 01, 2016

Hani, Hani, it's so funny!

Ennen joulua meillä saatiin taas hiukan jännitystä elämään, kun maanantaina koirat olivat pistäneet poskeensa puoli kiloa suklaakonvehteja. Tai kuten illan aikana selvisi ehdittyäni peruuttamaan Essin agilitytreenit, kyseessä oli Raisa ihan yksikseen. Se näet turposi kuin pullataikina ja joi illan enevissä määrin. Illan suklaakrapulalla ikäneito siitä kuitenkin selvisi ilman mitään sen kummempia seurauksia. Kuulemma maksa-arvoihin suklaa voi joskus vaikuttaa, niin siinä tapauksessa ainakin tietää, mikä on todennäköinen syy. Kaimani Kaihomieli joskus totesi kaikella rakkaudella heidän vanhasta ajokoirastaan, että mikäs pirun tappais. Niinpä niin.

  Samana päivänä Raisan Tarmo-veli oli levitellyt pussillisen vehnäjauhoja ja herran suu oli ihan jauhoissa emännän saapuessa kotiin. Vielä noilla 9-vuotialla on sama vanha pilke silmäkulmassa. Ehkä Veikan Vaikeet kymmenvuotiaana sitten rauhoittuvat... tai ehkä eivät.

  Pikon eli Jangas Field Fennel ja englannintuonti Aunen eli Glanffrwd Rachel Wall tytär Doniol H-pentueesta on edelleen vailla hyvää sijoituskotia. Lupaava ja rohkea neitokainen on jo viikon päästä luovutusiässä. Aino Väyrynen oli alkuviikosta pentuja katsomassa ja kuvaamassa 6 viikon iässä ja sain itsekin luvan käyttää kuvia blogissa. Aino oli saanut ihanan jouluisen tunnelman kuviin :) Ylläolevasta linkistä voi käydä katsomassa muitakin Ainon vuosien varrella ottamia walesikuvia ja tästäkin laumasta löytyy muutama kuva, jota en blogiin laittanut.

   Tässä siis kuvia tyttösestä, joka etsii sijoituskotia:
Doniol High Five To Jangas
pentulaatikkonimeltään Hani

Hanilla on ihastuttava Llanharran spot päälaella
Tässä vielä kuvia koko laumasta:



Kuvia velipojista:
Hugo muuttaa Jaanan luo Piko-isän seuraksi
Doniol Happy Fellow


Myös Hugolla on llanharran spot


Helmeri
Doniol Hashtag


kolmas veli Hero

Doniol Hilarious Hunter

Ihana katsekontakti
Sitten vielä siskotytöt:
Halla

Doniol Happy Harbinger

Hippu
Doniol Handle With Love

Doniol Head Over Heels

Huli


Ei kommentteja: