lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Kati saavutti 11 vuoden iän ja maailma kutsui pikku-Taraa

Kati eli Jangas-pentujen "kantaäiti" Sweetie-pie Kathy juhli tänään 11-vuotissynttäreitään perinteiseen tapaansa varastamalla pullaa pöydältä. Jos ei kerran ymmärretä mummoa juhlia kaakun ja pullan kera, niin täytynee olla omatoiminen ja hoitaa pullat omaa masuun... Onnea kuitenkin paatuneelle pullarosmolle ;) Kuten tuosta voi päätellä Kati on edelleen hyvin skarppi ja aikaansaava mummeli.

Tänään omaan kotiinsa lähti vielä Jangas Enni-Menni eli "Tara", joka muutti Kouvolaan Toppisen perheeseen. Anna-Maija, Antti ja Kalle-poika olivat pentua hakemassa ja Tara lähti tyytyväisen näköisenä heidän mukaansa. Onnea matkaan!

Jäljelle jäänyt katras oli leikkimässä pihalla taas tunnin verran ja vaikka niitä on enää osa porukasta, saavat ne silti paljon (pahaa) aikaiseksi. Kukista ja kasveista ei ole juuri nimeksikään mitään jäljellä. Pennut ovat alkaneet maata äitinsä tavoin takajalat suorana taaksepäin. Ne myös saattavat kinastella toistensa kanssa raivokkaasti toisiaan haukkuen. Omissa kodeissaan olevat pennut ovat kuulemma ihmetelleet peiliä, tavanneet naapureita, peuhanneet ja ilmeisesti ensimmäinen yökin on sujunut ihan kohtuullisen hyvin. Kiitos kaikille uusille omistajille siitä, että olette jaksaneet laittaa heti kuulumisia :)

Ella suorastaan lentää uudessa kodissa. Kiitos Tinalle hauskasta kuvasta :)

Ei kommentteja: