maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Lotte rokotuksilla

Lotte-söpöliini

Tänään Lotte pääsi rokotuksille Karvakamut-eläinlääkäriasemalle. Lotelle annettiin neloisrokote ja 4 viikon päästä on sitten aika käydä uusintarokotuksella, sillä kertaa Sannan kanssa. Lotte oli hirmuisen reipas, kuten aina (voisin huomauttaa), häntä heilui, kun se moikkasi kaikki paikallaolijat. Odotellessa se makasi rennosti selällään sylissäni ja pyödälle se istui kuin aikatyttö konsanaan. Pientä pistosta ei tyttönen huomannutkaan.

Autossa pahoinvointikin tuntuu helpottaneen, vaikkakin heti ruoan jälkeen autoillessa kuola edelleen valuu.

Wilma on menossa huomenna rokotuksille ja muillekin pitäisi tilata rokotusaika tälle/ensi viikolle, jos ei vielä ole rokotusaikaa hankittu. Muistattehan Axilur-kuurin noin viikkoa ennen rokotusta.

Huomenna Alle ja Chrisu lupasivat esitellä pennuista diplomityönään tekemänsä videon :) Saan kuulemma luvan laittaa sen nettiinkin...

Ilmoitin Raisan viime tipassa Springereiden TOKO-kokeeseen Helsinkiin 11.6. Tänään käytiin vähän katsomassa noiden voittajan liikeiden tilaa. Kapulaan tarttuminen aiheutti taas rauhoittelua, seuraamiset ok (hiomistahan riittää aina ja paljon), ruutu meni paremmin kuin hyvin - kertaalleen palkka seisomaan pysähtymisestä taaksepäin ja kertaalleen kutsuin Raisan kädessä olevan lelun luo palkaksi. Luoksetulosta pysähtyminen hienosti ja palkka heti seisomaan jäämisestä. Onneksi ensi lauantaina alkaa loma, joten voidaan ihan toden teolla paneutua treenaamiseen Raisulin kanssa :)

Ei kommentteja: