perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Pennut lähtivät maailmalle ja Harry täytti 10 vuotta

Aloitetaanpa virallisen synttärisankarin onnitteluista eli pentujen isovaari Walesista Suomeen aikanaan muuttanut herrasmies Harry alias Fin Mva Micarobian Harry täytti tänään kunnioitettavat 10 vuotta. Suloisesti naamastaan harmaantunut sir Harry viettää syntymäpäiväänsä Tampereella.

Vappua vietettiin vielä koko porukka yhdessä äiskän, isomummun ja Veikka-vaarin kanssa.

Tänään meillä pentulaatikko tyhjeni huomattavasti, kun pennut lähtivät maailmalle omiin koteihinsa. Tuntuu se vaan aina haikealta, vaikka onneksi pennut lähtevät tälläkin kertaa todella mukaviin koteihin ja enköhän niitä pääse näkemään kaikkia jo viimeistään ensi viikonloppuna :)

Ensimmäisenä aamulla lähti Jangas Eager-Beaver eli "Sakke" Pirkkalaan Hakalan perheen huomaan. Kaikki on kuulemma mennyt hyvin ja se on jo tavannut naapureita ja katsellut kuulemma haikeana peilikuvaansa ;) Aivan ihana saada heti viestiä Saken seikkailuista ja ensimmäinen kuvakin tuli väsähtäneestä naperosta.

Seuraavana maailmaan pääsi tutustumaan Jangas Elli-Velli eli "Ella", joka muutti Kirkkonummelle Rytkösen Tiinan ja Teemun huomiin. Kotona on kuulemma leikitty ja syöty hyvin. Kuulostaa, että pienellä pisamanaamalla on ollut oikein hyvä alku ja petiin on ollut hyvä rauhoittua nukkumaan illan tullen.

Jangas Ees-Taas eli "Wilma" lähti Tampereelle Salosen perheeseen sijoitukseen ja matka meni kiltisti nukkuessa ja pihalla on touhuiltu paljon. Ihanan kuvankin sain tyttösestä :)

Seuraavana oli vuorossa Jangas Eye-Popper eli "Hani", joka sekin lähti sijoitukseen Pirkkalaan Oreniuksen perheen luo ja he olivatkin pentua hakemassa koko perheen voimin. Matka meni hyvin ja pieni kaivinkone on kuulemma jatkanut harrastustaan omalla pihamaalla, jossa pihan ainut kuka on pureksittu ;)

Viimeisenä illalla matkaan lähti Jangas Even-Stevens eli "Dante", jolla olikin ihan lyhyt kotimatka Koivusen Viivin kanssa muutaman kilometrin päähän Helsingin puolelle.

Ette arvaakaan, miten kivalta tuntuu heti saada viestiä, että kaikki on alkanut sujua pentujen kanssa hyvin uudessa kodissa. Oli hauska nähdä pentujen lähtevän reippaina ja hännät viuhuen uusien omistajiensa mukaan. Ne olivat juuri sen näköisiä, että odottivat jo päästääkseen kokemaan uusia seikkailuja oman pihan ulkopuolella. Tuhannesti onnea matkaan kaikille pikkuisille ja pitkää pinnaa pienten riiviöiden koteihin :)

Tänne jäi vielä neljä pentua ja kyllä onkin koti jo tuntunut hiljaiselta. Pihallakin pystyi laskemaan pentujen määrän yhdellä silmäyksellä, mikä ei ole aiemmin onnistunut. Vauhtia on kuitenkin vielä riittänyt tälläkin laumalla. Toivottavasti nähdään Tampereen-Pirkkalan porukkaa lauantaina 9.5 ja näitä lähemmäksi jääviä muuten vaan viikolla leikkitreffien merkeissä.

Äiskä, ei me olla mitään pahaa tehty... Wilma ja Ella ihan kiltteinä.

Ei kommentteja: