keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Lekurilla ja agiliitomenestystä

Tänään Sinttu Immonen ja Tarmo-Tomera aka Jangas Da Vinci Code osallistuivat ihka ensimmäiseen epäviralliseen agilitykisaansa. Eikä turhaan, sillä tulokseksi tuli 5 vp ja hyvä aika :) Hurjasti onnea debyyttikisasta ja siitä se lähtee!! Sinttu lupasi päivittää Tarmon blogiin ratakaavion ja muuta kommenttia kisasta, joten sieltä voi käydä katsomassa lisätietoja...

Wilma (Ees-Taas) eläinlääkärin syynissä

Pennut puolestaan pääsivät ensimmäistä kertaa eläinlääkäriin osallistuessaan pentutarkastukseen. Sekin reissu alkoi ensin kolmen ryhmissä tallustelulla autolle, sieltä Niinalle ja taas eteenpäin Hakunilaan Toivosen Lauraa ja eläinlääkäriä Pia Carpelania moikkaamaan. Naperot olivat todella unisia ja samalla myös äärettömän kilttejä ja hiljaisia. Parvo-rokotusten antamista ne eivät huomanneet lainkaan, vaan mussuttelivat vaan tyytyväisenä nappuloita pöydältä. Pennuilla oli kaikki kunnossa ja uroksilla kivekset laskeutuneet, mutta Eye-Popperilla on pieni napatyrä (rasvakudosta), jonka ei pitäisi haitaita ja joka saattaa vielä mennä vatsakalvojen sisään, jos sitä jaksaa hieroskella.

Pipsan (Easy Peasy) sydäntä kuunnellaan

Dante (Even-Stevens) ei edes tajua, että sitä pistetään...

Eläinlääkäristä lähdimme lähes suoraan Raisan TOKO-treeneihin, jossa aiheena oli noutaminen Hyypiän Hannan opastuksella. On ollut kiva huomata, että Raisalla on asiat vielä hyvässä muistissa, jos toki vanhat parantamiskohteet (pieni kapulan mälvääminen lopussa ja ravaten luoksetulo kapula suussa) ovat edelleen työn alle otettavia asioita. Tehtiin paikallaolokin piitkästä aikaa ja Raisa pysyi rauhallisesti sen lyhyen ajan, minkä harjoittelimme.

Kontulan kentältä pääsimme kotiin, jossa illalle ehti vielä paljon vieraita: Kauton Elina treeneistä kotimatkalla, Mika ja Kristiina tytärtensä kanssa katsomassa tulevaa perheenjäsentä Easy Peasya eli "Pipsaa" ja Linda ja Markus katsomassa Enttententten tyttöstä. Illalla vielä Sinttu poikkesi kotimatkalla agilitykisoista. Olihan taas yhdelle päivälle touhua. Pennut saivat taas juosta pihalla toista tuntia, mutta silti ne jaksoivat "riiviöityä" Sintun niitä herätellessä. Kiitos vaan ;) Ei vaan, olivat ne sen verran väsyneitä, että ne nukahtivat taas pian uudestaan.

Ei kommentteja: