keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Verinäytteenottoa ja vierailijoita

Eilen järjestettiin Springerspanielit ry:n verinäytteenottoa geenitutkimusta varten Hakunilassa. Sinne osallistuivat kasvateistani Tarmo Jangas Da Vinci Code ja Nuppu Jangas Dolce Vita sekä Hemuli Jangas Cubic Butterly ja lisäksi Hemulin kaksi poikaa eli Beritin kasvatit Ginseng ja Guineapepper. Kiitos Sintulle ja Samille Tarmon, Santun ja Nupun tuomisesta paikalle.

Hemulin ja Vilman poika Ginseng "Nemo"(13 kk)

Nemon veli Guineapepper

Illalla meillä olikin vipinää paitsi itse verinäytteenotossa eläinlääkäriasemalla myös täällä kotona. Kiitoksia Toivosen Lauralla näytteenotosta. Trimmattiin Sintun kanssa ensin pikaisesti Nuppu. Vierailijoitakin riitti koko illaksi eli ensin Sinttu ja Sami, sen jälkeen Hemulin isäntä Lauri ja veljensä Antti sekä Ticon omistajat Sari ja Markus.

Pennut alkavat olla jo aikamoisia veitikoita, jotka syövät reippaasti ja leikkivät ja riehuvat vielä reippaammin. Leikit sisältävät jo hurjaa murinaa ja kaverin puremista ja leluja kannetaan ja "tapetaan" tehokkaasti. Yhä edelleen pennut kiipeävät mielellään syliin nukkumaan, kun väsymys iskee. Pennut tillittävät söpösti silmiin ja nuolevat naamaa. Ja purevat niin sormia kuin kantapäitäkin kipeästi. Pissoja tulee kaikkialle sanomalehdille, mutta kakat tehdään selvästi pentuaitauksen kauimpaan nurkkaan.

Ei kommentteja: