perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Pitkäperjantain viettoa

Easy Peasy (Naamiotyttö) ulkoilemassa äitin kanssa

Pitkäperjantai koitti lumisena. Siskoni ystävällisesti aamulla siivosi sotkun pentuaitauksesta, ja se tuntui aikamoiselta luksukselta. Päästin Raisan aamulla aikaisin pentuja imettämään, mutta pääsimme sen jälkeen taas jatkamaan unia.

Aamupäivästä otin pentuja pihaan kaksi kerrallaan ja etenkin Eye-Popper (Laikku) ja Even-Stevens (tumma poika) innostuivat kulkemaan, tutkimaan ja kiipeilemään kivelle. Hauskoja naperoita. Toisen poikansa kanssa Raisa päätti alkaa leikkiä ja painia, mutta valitettavasti vaan sen leikit ovat turhan rajuja pennuille. Sisäsiisteys edsityisi tällä menolla hurjan nopeasti, mutta valitettavasti vaan pentujen ulos saaminen yhtä aikaa vaatii todella monta käsiparia. Ulkona pennut haluavat hetken päästä jo syliin lumessa ollessaan, mutta sulalla maalla on kiva touhuta.
Yhä ylös yrittää, kivelle hän kiipeää...
Leikit ovat entistä hurjempia ja pentujen eilinen uneliaisuus on muuttunut tavalliseksi riehumiseksi. Tänään Riikan ystävä Sarikin poikkesi vaaveja ihastelemaan, joten taas oli ylimääräistä apua naperoiden hoidossa.

Iltapäivällä myös äidin ystävät Eila ja Peter sekä Hakalan perhe (toisen urospennun tulevat omistajat) kävivät vauvoja moikkaamassa ja ulkoiluttamassa. Petteri ja Siiri istuivat pentujen kanssa aitauksessa ja eritoten kengännauhat maittoivat pennuille hyvin. Pentujen hampaat alkavat jo oikeasti sattua osuessaan ja niiden leikit ovat entistä hurjempia. Välillä aina joku pentu huutaa kuin syötävä kaverin napatessa tiukasti hännästä otteen.

Ei kommentteja: