maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Vauhdikasta pääsiäistä ja Remulle vara-SERT!

Aloitetaanpa vähän virallisemmista uutisista eli Remu Jangas Direct Action osallistui Ruoveden näyttelyyn Jukka Kuusiston arvostelemana. Tuloksena hienosti KÄY ERI1. PU4 ja vara-SERT. Hyvin siis meni, vaikka SERT jäi taas taas niin lähelle, mutta kuitenkin kauas... Onnea kuitenkin Majasen Kaisalle ja Remulle! Tämä oli Remun 7. vara-SERT ja enää yksi oikea serti puuttuu pojalta valionarvoon.



Viime päivät ovat olleet taloudessamme taas erittäin vilkkaita. Eilen Oreniuksen perhe poikkesi ja samalla saimme koko lauman ulkoilemaan. Kiitos taas apukäsistä. Auringon paisteessa pennut alkoivat viihtyä ulkona huomattavasti aiempaa kauemmin ja erityisesti Sanen syli viehätti pikkuisia naskalihampaita.


Pääsisäislounaalle hain Beritin mukaan ja lisäksi Pitte-tätini jäi meille. Iltamyöhällä vielä kuvailtiin pennuista 5-viikkoiskuvia ja omenapuiden leikkauksen lomassa niin pennut kuin aikuisetkin koirat saivat touhustella pihalla.

Pääsiäisen aikana pennut ovat kehittyneet huimasti. Ekat kerrat ne olivat ulkona ihmeissään ja palelivat lumessa. Niiden meno oli vielä epävarmaa ravia ja motoriikka varsin kehittymätöntä. Tänään ne nauttivat ulkoilusta, laukkasivat tosi kovaa kiellettyihin puskiin koko lauman voimin, tappelivat ja kinastelivat kovaäänisesti ja tutkivat joka kolon ja paikan. Alakerrassa ollessaan pennut ovat jo oppineet siihen, että oven avatessani ja häkin reunaa nostaessani ne laukkasivat yhtenä laumana pihalle, kun ensi kertoja asiaa harjoitellessa ne levisivät kuin jokisen eväät pitkin huonetta ja pissivat pettymyksekseni sisälle. Pilliin ne reagoivat ruoka-aikaan tosi voimakkaasti ja laukkaavat kovaa vauhtia kupille, vaikka välillä pienet karvakuonot viilettävätkin kupista ohi tai upottavat sinne etutassunsa. Tai kuten tänään, kun Even-Stevens (tumma poika) yritti syödä yhdestä kupista, se istahti vahingossa toiseen.

Tänään palattiin Vantaalle eikä tämän rojumäärän rahtaaminen olekaan enää ihan läpihuutojuttu. Lisäksi pennut pääsivät pihalle kummassakin päässä. Pääsimme kuitenkin perille kotiin ja puhelinkin löytyi :)

Iltapäivällä toisen sijoitusnartun tuleva perhe poikkesi täällä eli vanhemmat Myllyksen Eeva, Männistön Mikko ja suloiset lapset Elli, Onni ja Oiva. Lapset olivat kyllä ihan nimensä veroisia :) Sen jälkeen saapuivat serkkuni Ville ja avovaimonsa Kati, joden kuulemma piti viipyä vain tunnin verran, mutta ilokseni vierailu venyikin pidemmäksi. Ville otti hauskoja kuvia naperoista, joita lisäilen sivuille, kunhan kerkiän. Naperot ulkoilivat aimo tovin ja levisivät pitkin pihaa. Päivän hittituote oli muoviset kukkapurkit, joita noudettiin, vieritettiin, törkittiin tassulla ja joihin työnnettiin koko pää sisälle.
Kukkapurkki on ihmeellinen vekotin (kuva: Ville Voipio)

Illalla myös Nummelinin koko perhe pentujen mummu Täplä mukaan lukien poikkesivat. Trimmasin Täplän ja saimme otettua kuvan neljän polven "naisista" eli isomummu Kati (Sweetie-pie Kathy), mummu Täplä (Jangas Behaving Badly), äiti Raisa (Jangas Duck Soup) ja pentu Easy Peasy (Jangas Easy Peasy). Kiitos vielä Villelle kuvista, Katille emännöinnistä ja Nummelineille Täplän mukaan ottamisesta ja vierailusta. Olipas taas kiva ilta.
Nuorimmasta vanhimpaan: Easy Peasy, Raisa, Täplä ja Kati. Samaa näköä löytyy kyllä kaikista (ainakin aikuisista) kuva: Ville Voipio

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Ihana sukukokous-kuva! Tosiaan, kyllä noissa samaa näköä on paljonkin, jännä nähdä mitä uusista poikasista kehittyy :)

Mie voisin tulla kameroineni myös taas tässä jonain päivänä kyläilemään, voitais yrittää ottaa sitä ryhmäkuvaa. Hmmm... 7 pennun kanssa meitä oli neljä henkilöä, montakohan tähän tarviis!?