tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Mikrosirutus

Raisa leikittää vauvojaan

Tänään Arja kävi siruttamassa pennut ja sitä kai voisi samalla kutsua kastetilaisuudeksi, vaikka veden purskottamisen sijaan pistettiinkin neulalla... Muutama pentu vinkaisi, pari ei tuntunut huomaavan mitään. Lähetän huomenna paperit Kennelliittoon, nykyisin kun joutuu odottamaan tunnistusmerkintää ennen kuin pennut voi rekisteröidä. Saas nähdä, koska paperit ehtivät takaisin.

Tänään käytiin ulkoilemassakin kahteen kertaan pihassa. Vauhtia riitti ja sen jälkeen onneksi unet maittoivat. On tämä aidattu piha aika taivaallinen naperoiden kanssa, etenkin kun laumaan kuuluu yhdeksän varsinaista jäsentä ja kaksi kannatusjäsentä. Mikä siinä onkin, että kaikki kielletty on aina kaikkein kiinnostavinta. Pihalla talon alle ryöminen on ehdoton "eiei" ja sinne pujahdetaan vaikka aidan raosta ja rappusen alta. Samoin yksi naperoista oli jo Arjaa vastassa kävelytiellä talon edessä hänen tullessaan, se oli vilahtanut aidan raosta pihalle noin vaan.
Pienet agilitykoiran alut
Tänään aloitettiin myös toinen kynsienleikkuusessio. Suurin osa naperoista nukkui toimituksen ajan, mutta Easy Peasy pisti oikein rähinäksi. Illalla myös työkaverini Bobo tyttärensä Mian kanssa poikkesi kylässä. Olipa pennuilla taas leikittäjiä ja lämpimiä sylejä, joihin nukahtaa.

Pennut alkavat olla jo aikas isoja, purra kipeästi ja laukata kovaa vauhtia. Ne alkavat olla hauskimmillaan. Tänään olen koittanut ottaa niitä hieman yksitellen harjoittelemaan seuraamisen, luoksetulon, situmisen ja seisomisen alkeita. Aika hyvin ne alkoivat seurata, kun saivat siitä jauhelihaa palkakseen. Eihän se tietysti vielä oikeaa seuraamista ole, kunhan nyt kulkevat vapaasti mukana. Tänään treenaamaan pääsivät Easy Peasy, Enni Menni, Elin Kelin Klot ja Elli-Velli. Eye-Popper ja Easy Peasy keksivät tänään, että Raisan pedille kiipeäminen se vastaa nastaa onkin. Olen nostanut pennut alas sieltä jo ainakin kolmesti.

Aika söpöjä, eikös vain? Kaikki kuvat ovat eilen Villen ottamia

Ei kommentteja: