sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Neliviikkoiset pennut ruokailevat



Pentujen neljän viikon kunniaksi ne saivat ensimmäisen aterian tattari-kaurapuuroa jauheliha-, piimä- ja öljyhöystein. Laitoin ruokaa vain kahteen kippoon ja mietin, josko sitä jää, kun pennut eivät välttämättä eka kerralla vielä ymmärrä "oikean" ruoan perään. Miten naurettava ajatus! Nehän söivät hirveällä innolla ja nuolivat kupitkin puhtaiksi. Kapeat kupit ovat siitä kätevät, ettei pennut saa sinne tassujaan ja niin ympäristö pysyy varsin siistinä. Into syömiseen oli tosin niin kova, että pitänee seuraavalla kerralla tarjoilla ruokaa kolmesta kiposta, jotta kaikki varmasti mahtuvat apajille.



Aamulla herrasväki taas riehui oikein toden teolla. Niiden reviiri tuntuu kasvavan joka kerta, leikit käyvät hurjemmiksi ja putkea suoritetaan moneen kertaan ihan huvin vuoksi. Pennut ovat todella innokkaita leikkimään leluilla ja ne yrittivät kantaa jo posliinista teekuppianikin... Kaipa näillekin tarttee laittaa pian metallinoutoesineet esille, kuten Raisan sisarusparvellekin.

Pisama - suuri rotantappaja!

Tänään on vuorossa myös kolmas Canex-matokuuri. Josko se maistuisi hieman paremmin kuin edellisellä kertaa.

Reetta laittoi Paavosta Jangas Dirty Harry viestiä, että he selvittivät Hu-Pun tasokokeen ja saavat nyt siis aloittaa treenit Kuopiossa. Tasokokeen arvostelleet ihmiset olivat arvostaneet (ihan syystä) Paavon hienoja kontakteja ja keppejä :) Hienoa juttu!

Näyttäisi siltä, että saamme D-pentueesta agirotujoukkueenkin Nastolaan. Raisa, Remu, Paavo ja Tarmo näyttäisivät osallistuvan. Varakoiriksi saadaan varmaan Elvis ja Tico. Onpas kiva taas päästä porukalla kisoihin heinäkuun alussa.

Ei kommentteja: