lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Reetta ja Elvis pääsivät agilityssä Maxi-3 luokkaan :D

Vautsi mitä uutisia tänään kuulinkaan: Reetta Huovinen ja Elvis eli Jangas Cola For Elvis osallistuivat tänään viimeistä kertaa kakkosluokkaan agilityssä Mikkelissä. Tuloksena oli hienosti nolla ja sijoitus 2. ja niin ollen koirakolla on siis SERT plakkarissa ja näin he siirtyvät korkeimpaan eli kolmosluokkaan! Suuren suuret onnittelut hyvästä työstä :)
Elvis puomilla

Elvis on jo kolmas kasvateistani, joka on päässyt kolmosiin agilityssä. Lisäksi itse kisasin tuossa agilityn korkeimmassa luokassa myös Elviksen emä Katin kanssa. Kylläpä olenkin ylpeä koirakosta, hienoa työtä kerta kaikkiaan. Aiemmat kolmosluokkaan päässet kasvattini ovat Eppu eli Jangas Blame the Dog ja Raisa eli Jangas Duck Soup. Eivätköhän Täplä, Milla, Tico, Remu, Paavo ja Tarmo seuraa pian perästä ensin kakkosiin ja sitten toivottavasti vielä eteenpäin ;)

Itse vietin koko päivän jalostusneuvojien peruskurssilla Espoossa. Tuli paljon mielenkiintoista asiaa ja uutta opittavaa. Erityisesti Kirsi Sainion ja Ninan Mennan mukaansatempaava tyyli kertoa jalostusasioista takaa viihtymisen. Huomenna jatketaan Maaritin ja Mirkan kanssa luentomaratoonia.

Enttententten "hoitaa" kasvia

Niina oli puolestaan pentuja ulkoiluttamassa ja ruokkimassa päivällä. Hän lupasi tulla vielä huomennakin vaaveleita hoitelemaan. Olikin kiva tulla kotiin illalla, kun pentulaatikko oli vielä varsin siisti. Kiitos vielä kerran!

Pienet marsut kasvoivat ensin vieterillä toimiviksi nappisilmäisiksi lelukoiriksi ja nyt seuraavan metamorfoosin kautta niistä on tullut terävähampaisia, riehuvia pieniä krokotiilin poikasia. Juu, onhan niillä edelleen nappisilmät ja ovathan ne syötävän suloisia, mutta... Kuulisittepa vaan, mitä meteliä ne pitävät paraikaa. Vaikka ei sillä, en toki päivääkään vaihtaisi pois (muutaman yön ehkä voisinkin vaihtaa paremmin nukuttuihin). Parin viikon päästä vauvani lähtevät jo suureen maailmaan ja kyllä silloin taas kyynel kimaltelee silmänurkassa, vaikka tietääkin niiden pääsevän hyviin koteihin. Eikä aikaakaan, kun jo tavataan seuraavan kerran.
On ne pienet krokotiilitkin vaan suunnattoman suloisia :)

Huomenna naperot saavat vierailemaan Epun perheen Jannin ja Tiinan sekä Reetan, joka reippaana tyttönä ennättää Mikkelin kisoista tänne huomiseksi :) Kiva taas nähdä!

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Ihanat pikku puutarhurin alut... ;)