torstaina, toukokuuta 07, 2009

Pentuaitaus on hiljentynyt

Nyt kotona on pennuista enää Lotte eli Jangas Elin Kelin Klot, joka etsii vielä mukavaa sijoituskotia. Tänään muutti omaan kotiinsa Lindan ja Markuksen luo Jangas Enttententten ja eilen lähti Kristiinan ja Mikan matkaan Jangas Easy Peasy eli "Pipsa". Hyvin on kummallakin elo ja olo alkanut. Onnea matkaan! Ja pian taas nähdään.

Viivi ja Dante kyläilemässä

Tänään meitä kävi vielä viihdyttämässä "Dante" eli Jangas Even-Stevens emäntänsä Viivin kanssa. Kyllä Dante vaan sai toisella tapaa tyttöihin vauhtia! Dante on edelleen tosi hurmaava ja tosi reipas pojannaskali. Ruokakin kuulemma maistuu pojalle loistavasti eikä desi neljä kertaa päivässä meinaa edes riittää. Huomenna piipahdammekin Ellaa katsomassa ja lauantaina tulevat Wilma, Hani ja Sakke toivottavasti kyläilemään äitimuorin pihamaalle Tampereelle. Ihana nähdä naperoita :)



Lotte jäi tänään eka kertaa ihan yksin pentuaitaukseen ja nukkui ilmeisesti kiltisti koko ajan Raisan ja Katin kanssa lenkkeillessä. Oli varmaan juossut itsensä niin väsyksiin siskon ja veljen kanssa hetkeä aiemmin.

Ei kommentteja: