maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Treenailua


11-vuotias Kati-mummo katselee nuoren polven touhuja
Elämä on taas asettumassa omiin uomiinsa, kun pennut (Lottea lukuunottamatta) ovat lähteneet maailmalle ja nyt harrastaminen keskittyy lähinnä treenailuun. Raisan kanssa suunnitteilla on kyllä myös TOKO- ja agilitykisoja, kunhan päästään taas sopivaan treeniryhmään kiinni. Lotte treenailee ahkerasti, kunnes löytää ihan oman sijoituskodin. Kati saa edelleen viettää leppoisia eläkepäiviä.

Eilen lähdimme koko walesilauman kanssa mökillemme Ruovedelle ja kyllä koirilla olikin hauskaa. Raisa juoksi hullunrinkiä monta tuntia: päästeli selkeästi kevään höyryjä pihalle! Kati ja Harry nauttivat rauhalliseen tahtiin ja Lotte-neiti tipitti joukon jatkona. Lotte mulahti ojaankin mennessään vettä ihmettelemään ja muut kävivät muuten vain plutimassa omaksi ilokseen. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Onneksi äiti innostui lähtemään mökillä käymään äitienpäivän kunniaksi :)

Liselotte ravailee

Illalla palasimme Vantaalle ja kävimme vielä Ojangossa treenaamassa Sintun ja Tarmon kanssa keppejä, rengasta ja keinua. Tarmo on viimein ilmoitettu ekoihin agilitykisoihinkin. Lottekin pääsi harjoittelemaan ekaa kertaa putkea ja kontaktin alastuloa. Lisäksi otettiin pienet TOKO-treenit ja sen lisäksi neitokainen leikki ekaa kertaa vnkulelulla (Tarmon vinkupallo), joka oli sen mielestä aivan ihmeellinen, kun se vinkui sitä purressa tai tassulla tökätessä. Siinä riitti ihmettelemaistä pitkäksi aikaa...

Ei kommentteja: