torstaina, toukokuuta 14, 2009

Nyt on pennut rekisteröity :)

Viimein saapuivat pentujen rekisteripaperit Kennelliitosta. Itse asiassa rekisteröinti sujui sinänsä aika nopeasti, kun ottaa huomioon, että pentujen isä on ulkomainen. Ainoa ongelma oli vaan siinä, että rekisteripapereita ei voinut lähettää ennen kuin naperot oli tunnistusmerkitty. Nyt pennut kuitenkin löytyvät Suomen Kennelliiton rekisteristä ja saan annettua paperit uusille omistajille lähiviikkoina :) Ensi viikkoon menee, kun tällä viikolla täytyy yrittää kunnialla selvitä töistä ensin pahimmassa kevätkiireessä.

Sain todistuksen huhtikuiselta jalostusneuvojien peruskurssilta, jossa olin suorittanut lopputentin kiitettävin tiedoin.

Tiistaina pennut Essi, Dante ja Ella (ja Lotte) pääsivät eka kertaa vauva-agilityyn ja kyllä ne olivatkin taitavia pienokaisia :) Kaikki ottivat hyvin kontaktia sekä olivat helposti palkattavissa nameilla, leluilla ja kehuilla. Tämän ikäiset imevät oppia kuin sienet. Naperot pääsivät harjoittelemaan myös putkea (ja alkoivat oikein juosta sinne itsekseen) ja kujakeppejä luoksetulona :) Ei tunnu tulevan näistä mitään ongelmaa. Natiaiset keskittyivät upeasti puolisen tuntia ja pääsivät sitten juoksemaan ja leikkimään keskenään. Lotte pääsi vielä Sannan luo kyläilemään ja syömään luita walesiherra Waden kanssa.

Raisa pääsi treenaamaan myös agilityä, vaikka emäntä on edelleen ihan kaffella. En käsitä, mihin mulla on hävinnyt käsien ja jalkojen hallinta... Ajoitukset on pielessä ja Raisa-parka välillä ihmeissään. Tänä iltana päästäänkin Raisan kanssa eka kertaa tänä vuonna Merin treeneihin. On siinä Merillä työsarkaa meitin kanssa vaihteeksi.

Tarmo pääsi eilen taas epiksiin, vaikka tällä kertaa tuloksena olikin hylky. Se oli kuulemma käynyt moikkaamassa parit ratahenkilötkin.

Tässä Tara juuri ennen omaan kotiin lähtöä: neiti makoilee ihan äitinsä tavoin :)

Ei kommentteja: